tiistai 20. kesäkuuta 2023

Seikkailulla Bangkokissa

 

Hotellin aurinkoinen kattoallas


Heräsimme aikaisin koska meillä oli monta paikkaa, jonne meidän piti ehtiä tänään. Aamupala tässä hotellissa oli melko surkea, mutta se ei haitannut meitä koska tiesimme että olemme menossa parempiin paikkoihin syömään. Aamupalan jälkeen kävimme katsomassa hotellin kattoaltaan, joka näytti viihtyisältä ja aurinkoiselta. Toinen isompi allas on melko pilvinen, mutta kyllä sielläkin porukkaa näytti viihtyvän. Meillä ei ollut aikaa lähteä uimaan, vaan menimme huoneeseen keräilemään tavarat ja lähdimme skytrain -asemalle, joka sijaitseekin kätevästi tämän hotellin yhteydessä. Olemme käyttäneet Bangkokissa rabbit cardeja, joihin olemme tallettaneet arvoa skytrainissa käytettäväksi. Olemme käyttäneet kortteja viimeksi ennen koronaa ja luulin, että kortit ovat vanhentuneet ja olemme menettäneet rahamme. Onneksi näin ei ollut, vaan saimme aktivoitua korttimme uudelleen ja korteilla olleet muutamat sadat bahtit sai pelastettua. Lisäsimme korteille vähän arvoa ja menimme skytrainilla Saphan Taksin asemalle, jonka läheisyydestä lähti venekuljetus Icon Siam ostoskeskukseen. Kuljetus on aiemmin ollut ilmainen, mutta nyt siitä pitää maksaa 10thb per henkilö.

Upea Icon Siam

Olemme käyneet aiemminkin Icon Siamissa, mutta meillä ei ole ollut aikaa tutustua ostoskeskukseen tarkemmin. Nyt vietimme siellä useamman tunnin. Paikkahan on valtava ja meistä kaikista mielenkiintoisin osa löytyy ostoskeskuksen alakerroksesta. Siellä on aivan valtava ruokatori. Tarjolla on kaikkia mahdollisia Thaimaan herkkuja ja niitä myyviä kojuja on useita kymmeniä. Hintataso on hyvinkin kohtuullinen. Söimme ja maistelimme ruokia ja katselimme kojujen tarjontaa. Lapsetkin tykkäsivät todella paljon paikasta. Suosittelen ehdottomasti menemään tänne ja mielellään tyhjällä vatsalla. 
Tahmeaa riisiä erilaisilla mausteilla.

Aina herkullista tahmeaa riisiä ja mangoa.

Olivia maisteli krokotiilivartaita.

Lisukkeita jäätelön päälle. 

Ihan huippuhyvä jätski.

Ruokatorilla kiertelyn jälkeen lähdimme kiertelemään ostoskeskusta. Kävimme seitsemännessä kerroksessa olevan Starbucks -kahvilan ulkoterassilla katselemassa maisemia ja ihailemassa upeaa sisäsuihkulähdettä. On kyllä hieno paikka. 

Olisi mukava ostaa näitä lisää kotiin, mutta ei ole tarvetta.

Näkymät Starbucksin terassilta. 


Icon Siamin jälkeen menimme samalla 10thb:n veneellä takaisin Saphan Taksinin laiturille ja sieltä siirryimme maksuttomalla veneellä Asiatiqueen. Myös Asiatiquessa olemme käyneet aiemminkin. Asiatiquessa kävimme ensin lunastamassa liput illan Calypso cabaree -esitykseen. Esitys on Olivian suuri suosikki, jonne palaamme aina uudelleen ja uudelleen. Lippujen lunastamisen jälkeen kävimme lunastamassa laivaliput White Orchid risteilylle. Risteily lähti Asiatiquen laiturista ja sisälsi buffetruokailun. Olimme ensin vähän kauhistuneita, kun huomasimme että lisäksemme laivalle on menossa noin 400 muuta turistia. Risteily oli kuitenkin järjestelty hyvin ja lopulta meistä oli tosi mukavaa katsella, kun kiinalainen turistiryhmä piti hauskaa livemusiikin tahdissa. Ihan kiva kokemus. 

Risteilylaivan henkilökunta toivotti tervetulleeksi. 

Wat Arun. 

Munkkeja vesillä

Joella on elämää


Pääruuasta ei ole kuvia, tässä vähän jälkiruokapöydän antimia. 

Risteilyn jälkeen siirryimme Calypso cabaree -teatteriin. Lipun hintaan kuului virvoitusjuomat ja otimme ne mukaan näytökseen. Meidän paikkamme olivat ensimmäisessä rivissä ja näimme hyvin esityksen. Reilu tunti kului nopeasti esitystä katsellessa. Olipahan taas hieno kokemus, eikä haittaa ollenkaan vaikka olemme käyneet samassa teatterissa aiemminkin katselemassa cabareeta. Cabareen jälkeen teimme pienen kierroksen Asiatiquen alueella, joka on tosi vilkas illalla. Palasimme hotellille vene-skytrain yhdistelmällä. Tässä tämän päivän ohjelma lyhennettynä, meillä oli tosi ihana päivä ja nautimme jokaisesta hetkestä täällä Bangkokissa. 





Ei kommentteja: