maanantai 30. joulukuuta 2013

Ancient City

Hotellin kone nayttaa lataavan kuviani tanne blogiin, mutta en paase lisailemaan niita vanhoihin teksteihin. Tassa taman paivan blogin paivitykset kuvien muodossa. Olimme tanaan Ancient cityssa eli Muang Boranissa paikallisella kielella sanottuna. Paikka oli aivan kasittamattoman hieno ja ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Alue on niin suuri, etta vuokrasimme golfauton jolla kiertelimme paikkoja. Lapset vasahtivat vaikka ei tarvinnut kavella suuria matkoja ja molemmat nukkuivat taksimatkan takaisin hotellille. Kirjoitus on taas tallaista siansaksaa kun koneessa ei ole suomalaisia aakkosia.

Lisäilen vielä täältä kotoa sen, että olin lukenut jo etukäteen tripadvisorin palautteista Ancient cityn olevan edullinen paikka. Matkamuistot olivat siellä paljon edullisempia kuin Bangkokissa ja kauppakojuja oli melko paljon. Myös ravintola oli edullinen. Ostimme kaksi jäätelötuuttia, yhden Magnum puikon, mehujään, vesipullon ja ison annoksen paistettua riisiä kanalla jonka Olivia ja Samuel söivät puoliksi. Koko tämän satsin hinnaksi tuli 120thb eli vajaa kolme euroa.

















Laitan täältä kotoa vielä muutaman kuvan Madame Tussaudsin vahakabinetista missä Olivia ja Tomi kävivät illalla. Suunnittelimme että olisimme menneet sinne koko perhe, mutta Samuel pelkäsi jo kabinetin ulkopuolella olevaa nukkea ja halusi heti pois koko kerroksesta joten jätimme käynnin väliin. Olivia ja Tomi olivat kabinetissa lähes sen sulkemisaikaan asti ja minä istuskelin Samuelin kanssa herkuttelemassa Starbucks kahvilassa. Kabinettikäynnin jälkeen palasimme hotellille ja aloitimme armottoman tavaroiden pakkailemisen seuraavan päivän kotimatkaa varten.




Ei kommentteja: