tiistai 2. lokakuuta 2007

Tilkut 14-20

Tässä muutamia tilkkuja lisää kokoelmiin. Tilkkutäkin kuva alkaa jo hahmottua kun näitä tilkkuja kertyy. Kaukana ollaan vielä sadasta joten jokainen tilkku on tärkeä. Olenkin suurella kiitollisuudella niitä vastaanottanut. Ihana, että tuttavat haluavat auttaa meitä...

Ihana nallekangas. Kiitos suunnistavalle Marjan perheelle. Runossa toivotellaan "Polullesi onnen kukkaa monta, monta ilon aamua ja iltaa surutonta." Kaikkea hyvää myös teille ja onnellista loppuodotusta.

Suuret kiitokset mummon ystävälle Irmalle tästä tilkusta. Kangas on ihana. Meillä on kotona samaa kangasta, josta on aikoinaan tehty verhot. Olen säilyttänyt kangasta, vaikka verhoja ei enää käytetäkään, koska kuosi on niin kaunis. Runo koskettaa varmasti kaikkia: "Sivelen armaita kasvojasi, poskesi pientä omenaa. Siroja, kirkkaita kulmiasi tukkaasi silkinruskeaa. Nenääsi pientä ja lystikästä -sinua ilman en elämästä mitään saattaisi aavistaa. Vain sinun luonasi rakkaani, pieni, löysin kirkkaan selkeän tieni, iloni yksinkertaisen. Olen vain suojeleva syli. Kasva kauas äitisi yli."

Nämä kaikki viisi tilkkua on O:n mummilta ja vaarilta. Tarkoituksenani oli ensin, että täkkiin tulee 100 tilkkua eri ihmisiltä. Urakka osoittautui kuitenkin liian suureksi. Koska jotkut ovat lähetelleet isompia kangaspaloja, ajattelin hyödyntää kankaita laittamalla kaksikin samaa kangastilkkua täkkiin. Tässä siis mummin ja vaarin viisi tilkkua. Kiitos paljon! Runossa toivotetaan "Enkeleitä matkallesi minne kuljetkin. Olkoon aina suojanasi siipi enkelin." Kuulimme tämän Kaskisen runon myös viime keskiviikkona seurakunnan perhekerhossa ja se on aivan ihastuttava.

1 kommentti:

Äityli kirjoitti...

Hei!

Ihanan urakan olet ottanut tavoitteeksi. Itsekin sitä mietin tyttärelleni, mut usko loppui heti aatoksiin..tuskin olisin saanut valmiiksi. Peukaloni kun on keskellä kämmentä. Tsemppiä kuiteskin sinnepäin ja lupaavasti tilkkumääräsi on jo kasvanutkin=)

Kivat sivut! Jokusia kertoja olen jo poikennutkin lukemassa ja ihastelemassa.
Terv. toinen adoptioäiti