perjantai 2. marraskuuta 2007

Tilkut 22-28

Olen saanut taas mukavasti tilkkuja O:n peittoon. Haluaisin aloittaa jo peiton tekeminen, mutta odottelen nyt rauhassa niitä tilkkuja joita minulle on luvattu toimittaa. Eikä tässä mikään kiire edes ole. Koti on ylösalaisin O:n huoneen remontin takia ja minulla ei ole aikaa nyt tähän täkin tekoon vaikka haluaisin.

Tämä ensimmäinen tilkku oli ihana yllätys lapsuuden ystävältä, joka asuu nyt perheineen Ruotsissa. En ollut pyytänyt heiltä tilkkua, mutta sana oli kulkenut isovanhempien kautta. Runossa on heidän lapsen lempilaulun sanoja, samaa laulellaan meilläkin kotona suomeksi. Kiitos paljon ihanasta kankaasta. Oli myös mukava nähdä teitä, tuntuu tosin että olisimme nähneet toisiamme useamminkin vaikka tapaamiset ovat jääneet viime vuosina todella vähiin. Ehkä joskus tapaamme siellä Ruotsissakin.

Tähänkin kankaaseen liittyy muistoja. Äitini kapio tyynyliinat ovat juuri tätä samaa kangasta ja ne ovat jääneet mieleeni jo lapsuudesta. Lämmin kiitos tilkusta ja runosta, toimitan teille pikapuolin lupaamani Kiina musiikit...

Nämä kolme kaunista tilkkua ovat mummon ystävältä. Taitavat mummon ystävät tietää, miten rakas Olivia on myös isovanhemmille ja haluavat osallistua täkin tekemiseen. Kiitos paljon!




Tämä hempeän värinen tilkku on leikattu minun ensimmäisestä tyynyliinasta joka oli tallessa mummon siskolla. Täkinhän on tarkoitus siirtyä sukupolvelta toiselle ja tässä on osa myös minun lapsuuden muistoja. Kiitos!

Tätä kaunista nalle kangasta oli iso pala ja suunnittelin alustavasti tekeväni siitä kulmat peittoon. Tämäkin kangastilkku on mummon ystävältä. Suuret kiitokset, kuten myös kaikille muille, joilta olemme tilkkuja saaneet. Keräys jatkuu...

Ei kommentteja: