maanantai 30. toukokuuta 2011

Viimeistä kertaa...

Meillä on ollut tänään ja eilen "viimeistä kertaa" päivä. Lähes jokaista asiaa, mitä olemme tehneet, olemme tehneet viimeistä kertaa ilman Samuelia. Kävin eilen Olivian kanssa Tykkimäen huvipuistossa, pakkasimme matkatavaroita, kävimme kaupassa yms. "viimeistä kertaa". Olivia meni tänään mummolle yöksi, oikeastaan tosi kiva, niin saimme Tomin kanssa järjesteltyä viimeisiä matkatavaroita ja pakattua matkalaukut.

Olemme saaneet Kiinasta matkaohjelmamme. Tulemme saamaan Samuelin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti syliimme 6.6, luovutus tapahtuu hotellilla. Dragon boat festivalia juhlitaan Kiinassa 5.6 ja tämä meinasi sotkea matkaohjelmamme, koska "kukaan ei tee silloin töitä". Matkaohjelmaan voi tietysti tulla vielä muutoksia, mutta toivotaan ettei kovin suuria. Nyt minun olisi mentävä nukkumaan "viimeistä kertaa" omaan sänkyyn yhden lapsen äitinä. Huomenna minulla on vielä rankka työpäivä joten yritän nukkua oikein tehokkaasti, sillä seuraava yö nukutaan lentokoneessa!

Tässä vielä muutama kuva eiliseltä Tykkimäen reissulta. Uskaltaakohan Samuel mennä allaoleviin laitteisiin Olivian kanssa?

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Meillä tuo 6.6 on myös ikimuistoinen päivä. Me saimme poikamme, esikoisemme syliimme Bangkokissa ja meistä tuli äiti ja isä, vuonna 2000.

Maria kirjoitti...

Onnea matkalle! Tulemme seuramaan joka askel!

Maria
http://heartinchina.wordpress.com/

Zuketin kirjoitti...

Ihanaa matkaa teille! <3Muistan niin tuon, kun me oltiin lähdössä hakemaan kuopusta kotiin Thaimaasta: tuo "viimeistä kertaa" on niin tuttua. Melkoista myllerrystä teillä varmasti edessä, erityisesti isosiskolla. Meillä taivalta 2 lapsisena perheenä nyt reilu vuosi takana ja tuntuu kuin näin olisi ollut aina.