keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Dream World Bangkok

Nyt sitten eilisen päivän tapahtumiin kun kykenen. Heräsin eilen huonovointisena ja siitä sitten alkoikin suoliston tyhjennys. Olin siis sairastunut vatsatautiin. Lähdin aamiaiselle mukaan siitä uskossa, etä kaikki voimani menevät pystyssä pysymiseen enkä voi syödä mitään, mutta onneksi sain alas kaksi pientä jogurttia ja sain niistä voimia niin että pystyin lähtemään Dream Worldiin. Sairaus kyllä haittaisi koko päivää. Heikko olo ja lihaskivut yhdistettynä kovaan helteeseen ei ole kiva juttu. Selvisin kuitenkin kun lepäilin säännöllisin väliajoin ja otin särkylääkkeitä.

Varasin retken Hotels2thailand nettisivuilta ja kaikki toimi sovitusti. Lähtöajaksi oli ilmoitettu kello 9.00 ja kun menimme aulaan vähän ennen yhdeksää, vaaleanpunaisiin pukeutunut Dream Worldin työntekijä oli meitä hakemassa. Matka Dream Woldiin kesti tunnin verran. Retken hintaan kuului kuljetukset, lounas, sisäänpääsy ja kaikki laitteet. Hinta oli muistaakseni noin 3600thb meiltä neljältä ja minusta se oli edullinen. Retken hintaan kuuluva ruoka oli mielestäni aika järkyttäävää, mutta Tomi sanoi että ei se nyt niin hirveää ollut vaan sairauteni vaikutti mielipiteeseeni. (Oli se silti ankeaa...)

Dream Worldiin suositellaan mentäväksi keskellä viikkoa, sillä viikonloppusin siellä voi olla kova tungos. No niin oli eilenkin vaikka oli keskiviikko. Paikalla oli paljon eri-ikäisiä koululaisryhmiä. Nuorimmat koululaiset olivat ehkä jotain 4-5 vuotiaita ja siitä ylöspäin. Kävimme katsomassa stunt- ja eläinesitykset ja lapset kävivät muutamissa huvipuistolaitteissa. Lumikaupungin jätimme tarkoituksella väliin, koska meillähän on kotona kokonainen lumimaa talvisin. Vesipuisto houkutteli, mutta sinne ei jäänyt aikaa. 

Reissun lopuksi olin todella huonovointinen sairauden takia, mutta selvisin kuin selvisinkin päivästä. Hotellille saavuttuamme lepäsimme hetken huoneessa ja menimme loungeen syömään. Olivia huolehti taas ruokapöydän tyhjentämisestä ja söi noin 10 kanavarrasta ja tonnikala kolmioleivän. Itse sain alas vähän banaania ja papayaa. Syömisen jälkeen menimme vielä uimaan hotellin altaalle, joka oli ihan kiva. Altaalla oli lisäksemme pari ihmistä uimassa. Uimme ehkä tunnin verran. Samuel hyppeli altaan reunalta, joka on hänen lempipuuhaansa altaassa. Enää ei haittaa vaikka vettä menee silmiin ja uimarenkaan kanssa uiminenkin jo onnistuu.

Meillä olisi tänään tarkoitus lähteä hoitelemaan muutamia shoppailuasioita yms. Saa nähdä mikä vointini on. Nyt vaikuttaa taas aika heikolta, joten luulen että ensin pitäisi tehdä apteekkikäynti ja ostaa lääkettä. Huomenna meidän piti lähteä Safari Woldiin, mutta teimme illalla sen päätöksen että emme varaa retkeä jos olen edelleen kipeänä. Muitakin käyntipaikkoja on mielessä ja menemme niihin vointini mukaan.

Tässä muutamia kuvia eiliseltä,,,

Maailman seitsemän ihmettä

Jättiläisen talo

Samuelin onginta voitto

Olivian vahakäsi


Stunt -show

Water Fun


Hotellin allas

Ei kommentteja: