torstai 13. syyskuuta 2007

Neljäs tilkku

"Synnyit tähden lennosta, horsman kukasta hennosta, taivaan sateenkaaresta, isän ja äidin haaveesta."

Tässä neljäs tilkku, suuret kiitokset Jaana ja perhe! Hauska sattuma on se, että kävin eilen ostamassa O:lle uuteen leikkimökkiin verhokankaan ja se on juuri tämä sama prinsessa kangas.

O:lla on selkeästi alkanut prinsessa vaihe. Vielä alkukesällä Muumit ja Nalle Puh tuotteet olivat suosikkeja, mutta nyt prinsessat voittavat. Testasin tämän eilenkin kaupassa kun näytin O:lle sekä Nalle Puh että prinsessa pussilakanaa. O ei miettinyt kuin pari sekuntia ja näytti, että prinsessa lakanat ovat hänestä kauniimmat. Toisaalta Muumi ja Nalle puh kirjat sekä elokuvat ovat Teletappien lisäksi edelleen suurimpia suosikkeja sillä rintamalla.
Taisi olla se 3v melkoinen taitekohta, kun pikku taaperosta tuli pikku neiti. Äsken valittelin puhelimessa kaverille, että O joutui juuri luopumaan tutista ja tänään joi vellin tuttipullon sijaan pillillä suoraan purkista (uudistus muksun velleissä...). Pienen pienin askelin on myös edetty harrastusten suhteen. Tänään jatkoimme kolmatta vuotta muskarissa, 2-3 vuotiaiden ryhmässä, jossa aikuinen on mukana. Jumppa on uusi harrastus ja siinä O oli eilen ensimmäistä kertaa ilman tuttua ja turvallista aikuista. Onneksi kaveri oli mukana tuomassa turvaa ja hyvinhän se sitten menikin. Pitemmän tähtäimen suunnitelmissa on sitten päiväkoti, onneksi ei vielä ihan vähään aikaan...

Ei kommentteja: