perjantai 3. helmikuuta 2017

Kesälomamatkan 2017 suunnitelma

Ensi kesän lomareissun suunnitelmat on jo pitkällä ja matkamme suuntautuu Singaporeen, Malesiaan ja Thaimaahan. Toisaalta olisi kiva lentää suoraan Thaimaahan ja mennä lepäämään tuttuun ja hyväksi havaittuun Mae Phimiin, mutta päätimme kuitenkin että toteutamme nyt useamman vuoden haaveemme ja menemme pikaiselle visiitille Singaporeen. Lisäksi päätimme, että yhdistämme matkaan myös käynnin Malesian Legolandissa sillä myös Legoland on ollut jo vuosia haaveissa. Siitä se suunnittelu sitten lähti ja lennot on nyt varattu kuten myös hotellit ja Villa Mae Phimistä. Matkasuunnitelmamme näyttää nyt tältä:

Lauantai 3.6. Lento Singaporeen (varattu)


Sunnuntai 4.6.- Tiistai 6.6. Hotelli Holiday Inn Orchad City Centre Singapore 2 yötä Two double beds premier room (varattu)


Tiistai 6.6.- Torstai 8.6. Hotelli Legoland Malaysia 2 yötä Kingdom themed room (varattu)


Torstai 8.6.- Perjantai 9.6. Hotelli Marina Bay Sands Singapore 1 yö Deluxe room (varattu)


Perjantai 9.6. Lento Singapore-Pattaya (varattu)

Päivitys 27.2. Air Asialta tuli tekstiviesti, jossa ilmoitettiin että Singapore-Pattaya lentoreitti lopetetaan kokonaan ja lentomme on PERUTTU! Korvaushakemus laitettu rahojen takaisin saamiseksi.

Päivitys 2.4. Huomasin tiliotteesta, että Air Asia oli palauttanut rahat jo maaliskuun lopulla tililleni, joten pisteet Air Asialle. Aion jatkossakin varata lentoja Air Asialta.




Perjantai 9.6. Lento Singapore-Bangkok, Suvarnabhumi Thai Airwaysin jumbolla (varattu).

Päivitys 10.5. Thai Airwaysilta tuli sähköpostia, että istumapaikkamme on muutettu lentokoneessa, sillä konetyyppi on muuttunut. Emme siis lennä jumbolla, vaan Thain Boeing 777-300 koneella, joka ei sekään ole mikään ihan pikku kone. Hyvää palvelua, että lähettivät sähköpostia konetyypin muuttumisesta. Esim. Finnair ei ole ainakaan meitä tällaisista muutoksista infonnut mitenkään etukäteen, vaikka konetyyppi on muuttunut ja ennakkoon varatut ja maksetut istumapaikat ovat muuttuneet.


Perjantai 9.6.- Perjantai 23.6. Villa Anniina Mae Phim 14 yötä (varattu)


Perjantai 23.6.- Maanantai 26.6. 3 yötä.  Hard Rock Hotel Pattaya Roxstars Family Suite (varattu)




Maanantai 26.6.-29.6. Mercure Siam Bangkok 3 yötä sviitti (varattu)


Torstai 29.6. Lento Bangkok-Helsinki (varattu)


Valokuvat on Air Asian konetta lukuun ottamatta kopioitu netistä hotellien, wikipedian, Finnairin ja Villa Anniinan kotisivuilta.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Terveisiä Kuala Lumpurista ja lämpimästi tervetuloa pikavisiitille tänne Malesiaan - toivottavasti pidätte Legolandista :)

Singaporessa käydessänne suosittelen Gardens By the Bay puutarhoja, joista saa eniten irti katselemalla ne hieman ennen auringonlaskua, sillä upeat myös päivänvalossa, mutta iltavalaistus on aivan uskomaton, enkä ainakaan täällä Aasiassa asuessamme ja lähimaita ristiin rastiin kierreltyämme ole koskaan nähnyt vielä mitään yhtä futuristisen vaikuttavaa. Universal Studiot ovat myös ihan kiva juttu yhdeksi päiväksi ja Kaakkois-Aasialaisittain Singaporessa on vaivatonta kulkea jalan (myös julkinen liikenne selkeä, toimiva ja edullinen - erityisesti kentältä kaupunkiin ja takaisin).

Kohteena Singapore on valtavan kallis - siis ihan suomalaisittainkin, saati jos palkka tulee ringetteinä kuten meillä. Ympäristö on aika kliininen, mutta myös hyvin huolettoman turvallinen ja tekemistä riittää hyvin juuri muutamaksi päiväksi :)

Päivi kirjoitti...

Kiitos, öitä jo lasketaan reissuun lähtöön. Lapset odottavat Legolandiin menoa, joten toivotaan että paikka täyttää odotukset. Singaporen Gardens By the Bay puutarhoille on mentävä ehdottomasti kävelemään ja siellä taitaa olla lapsille myös leikkipaikka ja pieni vesipuisto. Käydessämme muutama vuosi sitten Kuala Lumpurissa kävimme kaksoistornien juurella pienessä vesipuistossa ja siinä helteessä kaikki vesileikkipaikat ovat enemmän kuin tervetulleita. Sentosallekin olemme suunnitelleet menoa, mutta Universal Studioita vielä harkitsemme koska kyseessä on nyt tällainen pikavisiitti. Jos näyttää siltä, että tämänkertainen Singaporen ja Malesian reissu jää liian lyhyeksi, niin pitää sitten mennä uudestaan jossain vaiheessa kun tulee muutenkin reissattua Aasian suunnalla. Hyvä tietää tuo Singaporen hintataso, onneksi Thaimaassa on sitten vähän edullisempaa jatkaa lomaa.

Keväisin terveisin täältä lumisesta Suomesta! T. Päivi