lauantai 15. kesäkuuta 2024

Thai Garden Resort ja Pattayan puuhat

 

Thai Garden Resortissa on iso uima-allas.


Taas olemme jo vaihtaneet hotellia, mutta tässä pienet kuulumiset edellisestä hotellistamme. Kolmas hotellimme Pattayalla oli nimeltään Thai Garden Resort ja se sijaitsee pohjois-Pattayalla aivan Terminal 21 ostoskeskuksen vieressä. Itse pidin kovasti hotellin sijainnista suurten ostoskeskusten lähellä ja silti rauhallisella paikalla poissa keskustan hulinasta. Itse hotelli saa meiltä tosi hyvät arvosanat. Iso 120 m2 huoneistomme oli siisti ja se sijaitsi uima-altaan äärellä. Uima-allas oli valtava ja vesi oli ihanan lämmintä ainakin näin kesäaikaan. Hotellilla oli myös poikkeuksellisen ystävällinen henkilökunta. Aamupala oli myös erinomainen. Ruuat olivat tuoreita ja hyvänmakuisia. Kahvit ja munakkaat tarjoiltiin pöytään enkä osannut kaivat mitään lisää aamiaiselle. Erinomainen hotelli. 

Hotellin respasta on kivenheitto Terminal 21 ostoskeskukseen. 

Altaassa on useita porepisteitä. 

Allas on auki kymmeneen asti, joten iltauinneille ehti hyvin. 


Söimme muutaman kerran hotellin ravintolassa.


Hotellin aamiainen oli loistava. 



Pattayalla kävin myös Samuelin kanssa kahdestaan katsomassa thainyrkkeilyottelua. Olen käynyt joskus kauan sitten katsomassa thainyrkkeilyä Huahinissa ja nyt sitten uudestaan täällä Pattayalla. Ihan mukava kokemus, vaikka kaksi ottelua kolmesta päättyi aika nopeasti tyrmäykseen. Tomi ja Olivia tulivat vasta viikko meidän jälkeemme Pattayalle. Tomi oli ottanut frisbeet mukaan, joten heti heidän tulon jälkeen lähdimme koko porukalla frisbeegolfkentälle. Ratamaksu oli 200thb ja se sisälsi vesipullon. Rata sijaitsi kookospalmumetsässä ja vaikka maasto oli tasaista, niin tässäkin urheilulajissa tuli aika hikiset oltavat. Matkat sekä thainyrkkeilyyn, että frisbeegolfiin teimme kätevästi bolt taksilla. 

Thainyrkkeilyä

ja frisbeegolfia


Hotellimme vieressä sijaitsi myös Lotus´s ostoskeskus (entinen Tesco Lotus). Kävimme useita kertoja ostoskeskuksessa sekä ostoksilla, että syömässä. Yksi ensimmäisiä ostoksiamme oli sähköinen hyttyskarkoitin, sillä hotellihuoneeseen tuli jostain muutamia hyttysiä ja tällä vekottimella ne sai katoamaan. 

Sähköinen hyttyskarkoitin. 

Hotellin vieressä on Lotus 

ja siellä Swensens

Olen jo vuosia halunnut mennä syömään Pattayan Cabbages&Condoms ravintolaan. Ravintola sijaitsee Pratamnakin alueella Jomtienin ja keskustan välissä rannalla. Ravintola on tosi kaunis ja kauniilla paikalla. Ruoka oli kohtuuhintaista ja hyvää, mutta palvelussa olisi vähän parantamisen varaa. Ravintolakäynnin jälkeen matkasimme boltilla vielä Thepprasitin iltamarkkinoille. Markkinat on aina hauskoja ja vaikka siellä ei mitään suurempia hankintoja tekisikään, niin niillä on silti mukava käydä piipahtamassa. 

Ravintolassa on kondomitaidetta

Pad thai




Näitä hyönteisherkkuja emme ostaneet.


Yhden kokonaisen päivän vietimme Khao Kheowin eläintarhassa. Menimme tänne hotellin taksilla ja vuokrasimme eläintarhassa golfauton, jolla kiersimme tätä valtavaa eläintarhaa. Eläintarha on Thaimaan suurin. Olin yllättynyt miten siisti eläintarha on ja myös eläimet vaikuttivat hyvävointisilta ja niillä oli tilaa liikkua. Ainoa negatiivinen asia puistossa oli apinat, joita siellä oli paljon. Itse vähän pelkään apinoita ja tämän vuoksi jäi muutamia eläimiä näkemättä, kun tiellä oli apinalaumoja. Apinat kiipesivät golfautoihinkin, jos näkivät niissä syötävää. Samuel menetti myös limsansa apinoille. Katselin, että jotkut kulkivat pienen kepin kanssa, joilla pelottelivat apinoita ja ritsojakin oli nähtävissä. 



Laiskiaisen ruokahetki

Ihana jättiläinen.

Ruoka maistui kirahville. 


Meidän kulkupeli. 


Kävimme Pattayalla myös Tiffany showssa, joka oli tosi upea. Olemme käyneet täälläkin myös aiemmin, mutta en muistanut miten hieno esitys tämä oli. Bangkokin Calypso cabaree jää kyllä toiseksi. Tiffany shown liput kannattaa ostaa jostain katukojusta tai netistä etukäteen, sillä liput ovat ovelta tai Tiffanyn nettisivulta ostettuna lähes puolet kalliimpia. Lisäksi kävimme Art in Pradise -interaktiivisessa museossa, jossa olemme myös käyneet aiemminkin. Museo on tosi kiva paikka viettää aikaa ja meillä oli tosi hauskaa siellä. Museossa on uutuutena interaktiiviset videot, joissa pääsee itse mukaan teoksiin ja videoita voi sovelluksen avulla kuvata omalla kännykällä. 


Art in Paradise on vierailemisen arvoinen paikka. 


Pattayan lomamme on nyt tältä vuodelta ohi ja olemme jo Bangkokissa. Palaan näihin tunnelmiin myöhemmin, nyt on käytävä nukkumaan että jaksaa huomenna kävellä Bangkokin helteessä. Tänään lämpötila oli 36 astetta ja Forecan sivulla luki, että tuntuu kuin 51 astetta eli lämpöä riittää. 

Iltapalat kadulta. 




1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Ihana lukea näitä matkakertomuksia!