sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Kiirettä

Mummo ja O uimassa...

Mun jalat paikkauksen jälkeen...

Mummi ja O uimassa veneestä...
Pappa ja kalasaalis..

Aloitetaanpa taas eilisestä. Menimme aamulla mummin kanssa mummon ja vaarin hotellin käytössä olevalle uima-altaalle. Hotellialue oli tosi hieno, mutta altaat eivät olleet mitenkään kummoiset. Uimme jonkin aikaa ja kiersimme hotellialueen läpi. Minulle kävi pieni onnettomuus allasalueella. En huomannut, että maassa oli yksi askelma ja kaaduin rähmälleni maahan. Tulos oli se, että polvet, kämmenet ja jalkapöydät ovat auki. Olen aina pyörtynyt erittäin helposti ja arvasin että koska minua sattui melko paljon, päässä alkaa taas heittämään. Pääsin juuri ja juuri makaamaan aurinkolavetille. Makailin siinä hetken ja lähdimme etsimään apteekkia josta saisi sidetarvikeita. Pää ei meinannut millään kestää pystyssäoloa ja jouduinkin makailemaan tien pientareilla muutamaan otteeseen. Loppujen lopuksi otimme mummin kanssa tuktukin jolla menimme hotellille. Paikkailin hotellilla haavoja vähän peittoon että olisivat siistimmän näköisiä. Silti herätin huomiota illalla kun kauppojen myyjät kyselivät mitä on tapahtunut ja olenko kaatunut moottoripyörällä.

Illallisen söimme mummin &co hotellilla. Lauloimme Ristolle onnittelulaulut ja nautimme ruuan kanssa koneesta ostettua viiniä. Täällä Thaimaassa alkoikin eilen parin päivän mittainen alkoholin myyntikielto vaalien takia. Alkoholia ei siis saa kaupoista eikä ravintoloista. Tosin paikat ovat keksineet erilaisia kepulikonsteja etteivät jäisi kiinni alkoholin myynnistä. Tänäänkin tarjoiltiin olutta teemukeista. Tytöt olivat vauhdissa illallisella. Ostimme heille taas kerran ruuaksi ransakalaisia, mutta niidenkään syömiseen ei nyt meinannut kärsivällisyys riittää. Milenan veljien kanssa on mukavampi leikkia. Jani palasi Pattikselta yhdeksän jälkeen. O ei jaksanut odotella niin kauan, että olisimme voineet odottaa Jania. Menimme etukäteen hotellille ja pakkailimme tämän päiväisiä kalastusreissutavaroita.
PS. Suomalaiset tossa semplaavat kun eilinen finnmatkojen lento on vuorokauden myöhässä ja tiedotus ei oikein pelaa missä mennään.

Ei kommentteja: