torstai 6. joulukuuta 2007

Retkipäivä

Palasimme juuri retkeltä, jonka varasimme eilen paikallisesta matkatoimistosta. O nukahti pikkubussiin paluumatkalla ja oli niin väsynyt ettei edes herännyt kun kannoin hänet hotellihuoneeseen jatkamaan unia. Tässä muutamia kuvia reissulta, tähän ne tulivat tosin väärässä järjestyksessä kun en koskaan muista tätä blogin logiikkaa. Kuvien siirtelykin on minulle vähän hankalaa ilman normaalia pöytähiirtä...



Retkemme päättyi uintihetkeen makeavetisessä joesssa. Vesi oli vain 25 asteista eli kylmään. Pari huimapäätä uskaltautui uimaan (vaari ja Jouko). O:kin halusi uimaan, mutta halusi yhtä nopeasti pois vedestä kuin sinne meni tunnettuaan veden lämpötilan.



Meille oli järjestetty oma ruokailuhetki matkan varrelle. Ruoka oli taas erittäin hyvää, perus thairuokaa liha-, kana- ja kasviskastikkeineen riisin kera. Jälkiruuaksi oli vesimelonia.


Retkemme matkan varrella oli paljon kumipuuviljelmiä. O:sta olisi ollut kiva leikkiä raakakumin kanssa. Vähän onnistuikin sotkemaan itseään. Oppaamme kertoi, että juuri täällä tuotettua kumia tuodaan myös Suomeen?


Kissakalojen syöttämistä ja O:n vahtimista ettei joutunut kalojen syötiksi.


Tosi upeita nämä Krabin seudun karstivuoret. Erään vuoren sisään luolastoon on tehty temppeli. Kiva paikka. Luolan sisällä oli valtava musta sammakko, jota O pelkäsi. Tarrasi kaulaan kiinni ja vaati ulos luolasta. Itse pelkään näissä luolissa enemmänkin lepakoita. Täällä ei tosin nähty yhtään.

Retken kohokohta eli norsusafari oli heti ensimmäiseksi aamulla. O:ta pelotti alkumatkasta, mutta tottui nopeasti melko vakaaseen kyytiin. Ajelu kesti tunnin verran. Tästä matkasta jäi varmasti paljon muiseltavaa koti-Suomeenkin. Niin oli mukavaa, että O olisi halunnut mennä vielä uuden kierroksen norsun selässä.
Loppupäivä taidetaan viettää tänään oman hotellin uima-altaalla. Huomiseksi sovimme treffit pitkähäntäveneiden lippuluukulle kello 10.00. Suunta taitaa olla kohti Poda saarta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

terveisiä kotikonnuilta...vettä sataa taivaan täydeltä ja ruoho vihertää...ihania lomakuvia teillä! tuntuu kun itse oisi reissussa kun teidän blogia seurailee:)