torstai 27. joulukuuta 2018

Unicorn Cafe Bangkok

Aamupäivä kului altaalla oleskelun merkeissä. 

Molemmat lapset olivat vähän sairaan oloisia viime yönä. Olivialla nuha ja kurkkukipu vaivasi ja Samuelilla on mahavaivoja. Lähdimme kuitenkin koko porukalla aamiaiselle ja sen jälkeen uimaan. Olimme altaalla melko pitkään, arviolta 2-3 tuntia. Altaalla olon jälkeen Samuelin vointi tuntui edelleen huonolta ja hän nukahti välittömästi päiväunille. Odottelimme Samuelin heräämistä, mutta hänen vointinsa ei ollut herättyään sen parempi, joten lähdin Olivian kanssa käymään kahdestaan Unicorn kahvilassa. Kävelimme kahvilalle, joka sijaitsee Chong Nonsi skytrain aseman läheisyydessä. Teimme pienen ylimääräisen lenkin etsiessämme kahvilaa, poistulo sujui suorempaa reittiä. Kahvilan löydettyämme ihmettelimme ensin kun se oli niin pieni. Otin kahvilasta kuvan ulkoapäin ja huomasin kauempana viitan, jossa luki ZONE B. Tämä ensimmäinen kahvila oli siis ZONE A ja isompi ZONE B sijaitsee kulman takana. 

Unicorn Cafe Zone A

Unicorn Cafe Zone B

 Mennessämme kahvilaan siellä oli ennestään muutamia asiakkaita, mutta ei mitään ruuhkaa. Menimme ainoaan vapaaseen pöytään ja tutkimme hetken ruokalistaa. Tilaukset tehtiin ja maksettiin etukäteen tiskillä. Valitsimme Olivian toiveesta ruuaksi katkarapu kevätkääryleitä, ranskalaisia perunoita ja suklaisen vohveliannoksen. Nämä annokset eivät olleet niitä kahvilan hienoimpia ja värikkäimpiä annoksia, mutta tilasimme sellaisia ruokia joista Olivia tykkää. Hintatasoltaan ravintola oli tällaiseksi teemaravintolaksi edullinen, mutta tietenkin jos vertaa paikallisiin ruokiin niin hinta oli kalliimman puoleinen. Meidän edellä mainittu tilauksemme sekä vesipullo ja matchalatte maksoivat yhteensä noin 600thb. 

Ruokalistalla oli tarjolla vaikka mitä herkkuja. 

Ravintola oli kivasti koristeltu pehmoleluin, joita oli ravintolan pöydillä, katossa ja vähän joka paikassa. Osa pehmoleluista oli jo vähän kuluneen näköisiä ja samoin hienot päällystetyt sohvat ja nojatuolit. Me emme ole mitään innokkaita yksisarvisfaneja eikä Olivia ole koskaan ollutkaan, vaikka tykkää kovasti pehmoleluista. Suurelle unicorn fanille tämä on varmasti hieno kokemus. Katseltavaa ja tutkittavaa riittää. 

Kahvilan katto oli koristeltu pehmoleluin. 

Joulukuusikin löytyi kahvilasta. 

Meidän piti ottaa lähtiessämme Olivialle hotellilta pitkähihainen paita mukaan, sillä jokaisessa ilmastoidussa tilassa täällä Bangkokissa on älyttömän kylmä, mutta unohdimme paidan hotellille. Onneksi tilanteeseen oli ratkaisu, sillä ravintola vuokraa 100thb:n hintaan yksisarvishaalareita käytettäväksi. Oliviahan ihastui tietenkin haalariin niin paljon, että sellainen piti ostaa myös kotiinkin vietäväksi. Unicorn kahvilassa oli maksuton nopea netti, joten saimme monta viestiä Samuelilta kahvilakäyntimme aikana ja kyselyt kauanko meillä vielä kestää. Olimme kahvilassa ehkä tunnin verran ja juuri kun olimme lähdössä kahvilaan alkoi tulla enemmän porukkaa, eli poistuimme hyvään aikaan. 

Olivia vuokrapuvussaan. 

Ruuat, joita tilasimme olivat hyviä, annokset isoja ja maukkaita ja palvelu supernopeaa. Isot annokset ovat hyviä siitä, että ne voi jakaa pöytäseurueen kanssa. Näin mekin teimme Olivian kanssa ja saimme herkuista mahat täyteen. Suklaiset vohvelit maistuivat voimakkaasti suklaalle ja ne oli tuoreita, sillä vohvelit paistettiin tiskin takana. 


Vitriinissäkin oli jotain pientä syötävää tarjolla. 

Suklainen vohveliannos, suklaadippi puuttuu tästä kuvasta. 

Meidän tilauksemme. 
 
Hienot lamputkin löytyi katosta. 


Joulukuusessa oli yksisarvisia koristeena. 

Kahvilakäyntimme jälkeen kävelimme vielä Mc Donaldsille hakemaan Tomille ja Samuelille hotellille vietäväksi ruoka-annokset. Matkan varrella kävellessämme Unicorn kahvilalta Chong Nonsin skytrain asemalle ohitimme Holiday Inn Express hotellin. Katselen aina matkoillamme hyvillä paikoilla sijaitsevia hotelleja ja tässä on yksi sellainen, jos tykkää yöpyä Holiday Inn ketjun hotelleissa. Hotellin vieressä on skytrain asema, jolla pääsee kätevästi liikkumaan. Me kävelimme Olivian kanssa ripeästi mäkkäristä hotellille. Samuel ei kuitenkaan pystynyt oikein syömään ruokia ja oli kipeän oloinen koko illan. Häntä harmitti kovasti kun loma menee pilalle, mutta lohduttelin että joskus vaan aina sattuu sairastumaan lomallakin eikä sille voi mitään. Samuelin kurja olo tietysti harmitti itseänikin, mutta muuten tällainen rennompi "vapaapäivä" on ihan tervetullut lomallakin. Ei tämä ollut mitenkään pilalle mennyt päivä, minusta on mukavaa olla täällä. Seurailemme nyt Samuelin vointia, että pitääkö huomenna lähteä käymään lääkärissä vai alkaisiko vointi kohenemaan itsestään. Samuel on nukkunut tänään monta kertaa päiväunia illan aikana, saa nähdä jatkuisiko nämä viimeisimmät päiväunet aamuun asti. Toivotaan niin... 

Unicorn kahvilalle pääsee kätevästi kun kävelee Chong Nonsin skytrain asemalta Holiday Inn hotellin ohi ja kääntyy oikealle.

Chong Nonsin skytrain aseman takaa näkyy Maha Nakhonin pikselitorni. 

Ei kommentteja: