keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Tätti, tutti ja tattaat

Laitoin otsikoksi nämä meidän pikku O:n tärkeimmät asiat jotka on otettava mukaan eli suomeksi rätti, tutti ja rattaat. Ne on siis pakattu, rättejä ja tutteja useampiakin. Tutista pitäisi kyllä päästä kohta eroon, se onkin jo luvattu antaa Tiri-vauvalle. Tuttipulloa O saa käyttää meidän puolesta vielä ihan rauhassa, tuskin haluaa siitä enää kouluikäisenä juoda. Pakkasin matkalle mukaan kertakäyttötuttipullon ja pullopusseja. Ne ovat kyllä ihan huippukeksintöjä reissuilla niin ei tarvitse pestä pulloja.

Matkatavarat on siis pakattu, tosin tarvitsee tehdä vielä pieniä tarkistuksia. Olemme lähdössä kentälle noin kello 13. Haemme automme hoitajan Vantaalta matkan varrelta kyytiin ja hän heittää meidät kentälle. Kiitos vaan taas kerran V!!! Isoja matkalaukkuja tulee mukaan kaksi, käsimatkatavaroita luultavasti kolme, jos annamme O:n ottaa mukaan Thaimaasta ostetun Hello Kitty vetolaukun. Tosin tiedämme jo nyt, että hän ei itse aio sitä kantaa, vaikka kuinka nyt lupailee... Nesteiden vientikielto oli voimassa jo viime reissullamme ja pakkasimme tälläkin kertaa käsimatkatavaroihin mukaan tulevat vellit, purkkiruuat ja nasolinit läpinäkyvään muovipussiin turvatarkastusta varten.

Tänään on muuten kummityttömme ja O:n kummin synttärit, joten paljon onnea molemmille! Terveisiä siis kovasti sinne Etelä-Kymenlaaksoon ja vähän kauemmas Saksaan. Juhlitaan sitten reissumme jälkeen. Seuraavat tekstit tulevat tänne blogiin Kiinasta. Emme ole vielä päättäneet menemmekö hotellille bussilla+taksilla vai pelkästään ylihinnoitellulla taksilla. Aikaisempien kävijöiden mukaan lentokentältä lähdettäessä taksit eivät suostu laittamaan mittaria päälle. Ei se hinta kuitenkaan kova ole vaikka maksaisi mitä kuskit pyytävät, mutta periaatteen vuoksi voisi harkita tuota bussivaihtoehtoa. Hotellihuonettakaan ei saa Victoryssa kuin vasta 12.00 joten jossain olisi aikaa kuitenkin vietettävä aamupäivällä.

Ei kommentteja: