keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Mopolla Klaengin Tescoon


Meidän lomapäivät näyttää alkavan ja päättyvän aina samalla tavalla täällä Mae Phimissä eli aamu- ja iltauinteihin. Aamupalan ja aamu-uinnin jälkeen valmistauduimme lähtemään Klaengin Tesco Lotukseen. Kello taisi olla jo lähempänä yhtä, kun pääsimme lähtemään, sillä lomalla ei ole kiire mihinkään. Tänään sateli jo aamusta alkaen ajoittain pientä tihkusadetta, mutta keli ei rajoittanut suunnitelmiamme. Sade li niin pientä, ettei siitä edes vaatteet kastuneet. Parina ensimmäisenä vuotena emme uskaltaneet mopoilla Klaengin Tescolle, koska ajattelimme mopoilun olevan hankalaa, kun matkalla pitää ylittää ja kulkea Sukhumvitin valtatietä pitkin. Sitten kun uskalsimme lähteä sinne, huomasimme, että reitti ei ole ollenkaan hankala ja mopolla onkin kätevä mennä Tescoon. Matkaa täältä Bali Residenceltä Tescolle on noin 17 kilometriä eli vähän lyhyempi matka kuin Ban Phehen. Tänäänkin matkat molempiin suuntiin sujuivat erinomaisesti ja matkalla on kiva kulkea Klaengin pikkukatuja pitkin ja katsella paikallisten touhuja. 

Klaengin kapeita katuja


Sukhumvit

Tescossa katselimme ensin kauppakeskuksen pikkukojuja ja suuntasimme tällä reissulla ensimmäistä (mutta ei viimeistä) kertaa Swensensin jäätelöbaariin. Jätskit olivat aivan yhtä hyviä kuin aina ennenkin eli erinomaisia. Jätskien syönnin jälkeen menimme kiertelemään Tescon puolelle ja teimme aika paljon ostoksia. Suuri osa näistä ostoksista viedään täältä kotiin asti, sillä meille on jo muodostunut vakiojuttuja mitä aina ostamme täältä Thaimaasta. Ostosten jälkeen menimme syömään Pizza Companyyn, joka kuuluu myös meidän vakioravintoloihimme Thaimaan reissujen aikana. Olivia ei jaksanut syödä kuin yhden pienen palan pizzaa ja hän otti loput mukaan talolle, että voi syödä sen myöhemmin. Pyysin Samuelille lastenlistan ja hän valitsi sieltä vakioannoksensa ja söi ruuan viimeistä spaghettia myöten loppuun asti. Me söimme Tomin kanssa puoliksi kasvispizzan, jossa oli tietenkin juustotäytteiset reunat. Palasimme kauppareissulta talolle vasta kuuden jälkeen. Tavaroiden purkamisen jälkeen menimme uimaan ja pesin koneellisen pyykkiä. Nyt suunnittelemme taas nukkumaan menoa ja huomiseksikin on ohjelmat suunnilleen selvillä. 

Jätskeille

Kauppakeskuksesta löytyy myös elokuvateatteri

Samuelin ruoka Pizza Companyssa


Mitähän noissa lukee?

Katukeittiöitä


Klaengissakin oli katutaidettaPaluumatkalla kävimme hyvin pikaisesti markkinoilla

Tässä pieni osa tämän päivän ostoksista eli vesimelonin makuista jääteetä, collagen juomia, jääkahvia ja lasten nuudeleita. Hehän eivät syö mitään muita nuudeleita kuin juuri näitä kuvassa olevia. Kaikkea on yritetty sekä Suomessa että ulkomailla, mutta vain nämä kelpaavat. 


Tässä pari vakio-ostosta, joita löytyy ihan aina käsilaukustani myös Suomessa. Desinfioivia käsipyyhkeitä sekä minikokoisia hyttysmyrkkyjä. Juuri tämä hyttysmyrkkymerkki on tehokasta myös Suomessa. 


 Harrastan korealaista ihonhoitoa ja olen jo pitkään käyttänyt kaksoispuhdistuksessa Senkan perfect whip vaahtopesua. Nyt ostin myös saman merkin öljyputsaria testaukseen. Ainakin tuo vaahtoputsari on ihan huipputuote minun kasvoilleni vaahdotusverkon avulla vaahdotettuna. Perfect whip purkki maksoi Tescossa vain 59thb ja oil whip 289thb. 


Ostin myös testaukseen Nestean Thai Milk Tea jauhepusseja. Pusseista voi valmistaa lämmintä teetä lisäämällä jauheeseen kuumaa vettä. Jääteetä valmistuu lisäämällä jauheeseen vähän kuumaa vettä ja sekoittamalla jauheen siihen, ja sen jälkeen täyttämällä kupin kylmällä vedellä ja jääpaloilla. Erittäin hyvää ja aivan täydellisen thaimaalaisen teen (makean sellaisen) makuista. Tätä pitää vielä kotiin niin voi kylminä syksy iltoina lähteä makumatkalle Thaimaahan. 


Ei kommentteja: