perjantai 5. heinäkuuta 2019

Rannalla ja Na Vanassa hieronnassa

Sade yllätti meidät rannalla

Heräsin aamulla hyvin nukutun yön jälkeen noin kello 9. Oli mukava mennä aamiaiselle ulos, kun aurinkokin pilkahteli eilisen illan kaatosateen jälkeen. Aamiaisen jälkeen pakkailimme rantakamat ja lähdimme Coca-Cola beachille, jonne meillä oli tehty treffit tuttavien kanssa. Aika pian rannalle saapumisen jälkeen taivaalle muodostui tummia pilviä ja arvasimme että kohta sataa. Siirryimme rantaravintolan katettuun tilaan ja tilasimme juomia ja pientä välipalaa. Ruuan jälkeen lähdimmekin mopoilemaan takaisin talolle ja menin hetkeksi Samuelin kanssa vielä uima-altaalle uimaan. 

Banaanifrappe

Mangoa ja tahmeaa riisiä

Uinnin jälkeen lepäsimme hetken ja lähdimme mopoilemaan Na Vana hierontapaikkaan. Olemme käyneet aiemminkin Na Vanassa ja pidämme kovasti paikasta. Hierontapaikka sijaitsee tosi kauniin lammen keskellä ja siellä on ihanan rauhallinen tunnelma ja hyvät hierojat. Mietimme etukäteen, että onkohan paikalla riittävästi hierojia että pääsemme sinne ilman ajanvarausta, mutta meidät otettiin hyvin vastaan ja henkilökuntaa oli riittävästi hieromaan meitä saman tien. Samuel mietti ensin, että olisi halunnut hierontaan, mutta muutti mielensä ja päätyi katselemaan ohjelmiaan kännykästä. Hierontapaikassa voi valita haluaako hieronnan ulkona terassilla vai sisällä ilmastoiduissa tiloissa. Me halusimme ehdottomasti ulos, sillä siellä on mukava ihailla luontoa. Otimme tunnin jalkahieronnat, jotka maksoivat 250 thb per henkilö. 

Reitti Na Vananaan Balilta


Hieronnan jälkeen Samuel sai syöttää lammikon kaloja



Nälkäinen kala







Hieronnan jälkeen meillä oli taas treffit tuttavien kanssa ja mopoilimme suoraan Tequila ravintolaan. Tilasimme ruuat ja keskustelimme miten upea paikka tämä Mae Phim on rauhalliseen lepolomaan. Tuttavamme lähtevät huomenna Bangkokiin ja me lähdemme sunnuntaina perässä. Ruuan jälkeen kävelimme Tequilasta vielä tien toiselle puolelle tilaamaan katukeittiöstä banaanipannukakut jälkkäriksi. Siinähän se tämäkin päivä meni yhdessä hujauksessa. Talolle saavuttuamme pelasimme yhden ottelun piirrä ja arvaa -peliä, jonka Olivia voitti odotetusti. 



Ei kommentteja: