sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Chatuchak

19.12.2010 Aamulla oli aikainen herätys, sillä lähdimme Bangkokiin Chatuchakin viikonloppumarkkinoille. Olivia jäi mummon hoitoon hotellille, koska hän ei jaksaisi millään olla markkinoilla mukana etenkään nyt kun on sairaana. Olemme käyneet markkinoilla useita kertoja aiemminkin ja tehneet siellä aina hyviä ostoksia. Kiertelimme aluetta nelisen tuntia, mutta silti tuntui, että aika loppui kesken. Ostimme mm. 85 litraisen rinkan, pöytäliinan, fisherman pantseja, ym. vaatteita, kynttilöitä, saippuoita, koriste-esineitä yms. Allaolevassa kuvassa on Marjatta päiväpeitto-ostoksilla.

 Viimeiseksi ostimme markkinoiden lähettyvillä olevista katukeittiöistä syömistä, tässä Päivin Pad Thai annos (30thb). Puikkojen käyttökin oli sujuvaan kun muita ruokailuvälineitä ei ollut saatavilla.
 Ja lopuksi nautimme jälkiruuat...
 Hotellille palattuamme vastassa oli melko pirteät, mutta selvästi edelleen sairaat lapset. Olivia oli nukkunut pitkät päiväunet uima-altaalla ja joutunut ilmeisesti niiden aikana hyttysten puremaksi. Onneksi jo kotimaassa aloitettu Zyrtec näyttäisi vähän tehoavan puremiin, eikä jäljet ole nyt kuin viitisen senttiä halkaisijaltaan. Eihän ne silti mitään kaunistuksia silti ole pikkuisen poskissa. Olivian yskä on edelleen aika paha. Mummo oli antanut Annen apteekista ostamaa astmalääkettä ja se oli vähän auttanut tilannetta. Olivia jaksoi kuitenkin käydä Vivianin, Tituksen ja Jonin kanssa leikkipaikalla testaamassa ulkona olevat keinut, liukumäet yms. Lähdimme myös vielä illansuussa käymään lavataksilla Tomin, Olivian ja Markon kanssa keskustassa. Kuvassa Marko ja jälkkäri Swenssenissä...
Mummo, Päivi, Jokke, Marjatta ja Jouko kävivät illansuussa suomalaisen merimieskirkon järjestämissä kauneimmissa joululauluissa. Tapasimme tilaisuuden jälkeen ostoskeskuksessa. Kävimme vielä tilaamassa pizzat mukaan hotellille, jotta Anne ja pojatkin saavat syömistä. Olivia oli reissun jälkeen aivan kuitti ja nukahti heti hotellille tultuamme. Saimme äsken vielä Liisan ja Juhan terassaille vieraaksi. Joimme yhdet Winecoolerit ja nyt voisi lähteä nukkumaan pitkän, rankan ja ihanan lomapäivän jälkeen. Toivottavasti pihamme kukko ei herätä taas kello 5.30!

Ei kommentteja: