maanantai 13. joulukuuta 2010

Hierontaa ja uimista

13.12 Pakko luovuttaa, näillä yhteyksillä ei voi ladata kuvia tänne blogiin... Eilen heräilimme aikaisin melko huonosti nukutun yön jälkeen. Taidettiin kaikki pyöriskellä sängyssä iso osa yöstä ja minulla oli flunssan poikanen mikä on ihan normaalia kun matkarasitus ja jatkuvat isot lämpötilaerot vaivaavat ilmastoitujen sisätilojen ja kuuman ulkoiloman välillä.

Kävimme Tomin kanssa aamiaisella vuorotellen, koska emme ole ottaneet Oliviaa sinne mukaan. Olivialle ei ruoka maistu aamuisin. Aamiaisen jälkeen jäimme uima-altaalle uimaan ja sinne kokoontuikin koko meidän 13 hengen porukka+ Jani jossain vaiheessa. Iltapäivällä saimme muutaman tipan sadekuuron. Menimme ravintolaan sateen ajaksi, ettei kastuta, vaikka uikkarit päällä olimmekin. Jani ja Tomi söivät jonkun hampurilaisaterian ja minä banana splitin. Olivia jäi päiväunille mummon kanssa.

Ennen Olivian heräämistä kävimme Päivin, Joken ja Janin kanssa hieronnassa läheisessä hierontapaikassa. Nyt hierojamme olivatkin vähän napakkaotteisempia kuin edellisessä paikassa, joten aiomme mennä samaan paikkaan uudestaan. Hieronnan jälkeen lähdimme hotellin taksilla Suomi baariin Maikan majataloon, jonne vaarilla oli viemisinä viisi purkkia puolukkahilloa. Söimme samalla Pattayan isoimmat annokset ruokaa. Lähdimme kylläisinä (paitsi Marko, jonka tilauksessa oli jotain epäselvää) läheiseen Carrefouriin tekemään ruokaostoksia. Jani lähti taksin omalle hotellilleen keskustaan ja me menimme lavataksilla omaamme. Meidän 13 hengen seurue mahtuu juuri ja juuri yhteen lavataksiin.

Hotellilla osa porukasta meni vielä iltauinnille, mutta minä en laskenut enää Oliviaa koska hän oli valitellut päänsärkyä ja palelua koko illan ajan. Yskäkin oli vaivannut. Tästähän Olivia ei tykännyt koska kaikki muut saivat pitää hauskaa paitsi Olivia. No, huomennna sitten uidaan...

Ei kommentteja: