keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Huoneista

Tämä Villa Thongbura sijaitsee Pattayalla lähellä Jomtienin rantaa. Meidän seurueella on erilaisia huoneita vuokrattuina, joissa yövymme. Meidän perheellä on studiohuone ensimmäisessä kerroksessa maan tasolla. Huoneessa on 180cm leveä parisänky, sohvaryhmä, peilipöytä ja ruokapöytä. Keittiönurkkauksessa on jääkaappi/pakstin, tiskialtaat, mikro ja hella. Lukolliset keittiökaapit avataan vain kuukausivuokralaisille ja niissä on astioita ja kuulemma kahvinkeitinkin. Kylppärissä on kylpyamme ja joissain studioissa lisäksi myös erillinen suihku. Meillä ammeen viereinen, seinän kokoinen "paljeikkuna" avautuu kokonaan ulos.

Vanhempani varasivat Suomesta käsin kolme makuuhuonetta ja olohuoneen käsittävän huoneiston. Kun menimme huoneistoon, huomasimme heti ettei se sovellu lapsiperheille, koska huoneisto oli kaksikerroksinen. Alakerrassa oli makuuhuone, keittiö, olohuone ja WC/kylpyhuone ja lisäksi yläkertaan johdatti pieniaskelmaiset betoniset raput, joissa ei ollut kaidetta ollenkaan! Yläkerrassa oli kaksi makuuhuonetta ja WC/kylpyhuone. Meidän oli pakko vaihtaa huone yhdessä tasossa olevaan huoneistoon turvallisuuden vuoksi. Nyt vanhempani ja siskoni perheineen majoittuvat huoneistossa, missä on kaksi makuuhuonetta, oh/keittiö yhdistelmä, amme/WC ja suihku/wc yhdistelmät ja vaatehuone.

Huoneistoihin saa tarvittaessa lisävuoteita. Me emme ole tarvinneet sellaista, koska Olivia nukkuu joko meidän välissämme tai sänkyymme kiinni työnnetyllä sohvalla. Otimme jo kotoa mukaan Olivialle oman tyynyn, peiton ja aluslakanan. Ainiin, lisäksi huoneissa on isot televisiot ja DVD-soittimet. Soitin onkin hyvä, sillä Olivia on jo ehtinyt katselemaan Fröbelin palikoita huoneessamme vaikka lastenkanavat ovat myös mieleisiä.

Allaoleva näkymä on Päivin ja Joken toisessa kerroksessa olevan studion parvekkeelta.

Ei kommentteja: