tiistai 13. kesäkuuta 2017

Klaengin Tesco Lotus


Tämä aamu alkoi itse tehdyllä aamiaisella, hyväähän se oli kun oli tuoreita hedelmiä mutta valitettavasti kookosjogurtti oli lopussa joten piti tulla toimeen ilman sitä. Aamiaisen jälkeen aloitimme päivän kuten eilen ennustinkin, uimalla. Uimme Samuelin kanssa pari tuntia joka oli Samuelista aivan liian lyhyt aika. Heittelimme palloa, pelasimme eilen ostetulla mailapelillä sekä Samuel pomppi altaaseen kymmeniä kertoja. 



Ensimmäinen gekko, jonka olen nähnyt täällä. Yleensä niitä näkyy kymmenittäin...
 Meillä oli muutamia vaihtoehtoja sille mitä tekisimme tänään ja valitsimme niistä Klaengin Tesco Lotuksessa käynnin, sillä emme olleet pääseet vielä kertaakaan Swenssensiin jäätelöille ja meidän piti muutenkin päästä kauppaostoksille. Olemme käyneet kahtena edellisenä kesänä Klaengin Tescossa, mutta emme ole koskaan aiemmin menneet sinne mopolla. Tomi tutki tarkasti kartasta reitit Tescoon ja lähdimme matkaan. Tesco sijaitsee Sukhumvitin varrella ja minua on vähän arveluttanut lähteä mopon kanssa liikenteeseen niin isolle tielle. Matka sujui kuitenkin hyvin. Menomatkalla kuljimme vähän pidemmän matkan Sukhumvittiä pitkin ja paluumatkalla tulimme pienempiä teitä takaisin Mae Phimiin. Matka talolta Tescolle oli vajaa 20 kilometriä suuntaansa.

Sukhumvitilla oli välillä rauhallisempaa liikennettä

ja välillä oli ruuhkaakin
 Tescolla menimme ensimmäisenä minun toiveestani Swensensiin. Lapset laitoivat ensin vähän vastaan, mutta molemmille maistui jäätelöt. Olivia söi sulkaajätskipallon ja Samuel mansikkajäätelöä. Minä otin uutuusjäätelön, kuten yleensä aina Swensensissä ja nyt se oli joku suklaalaavahässäkkä. 


 Jäätelöiden jälkeen menimme tavaratalon puolelle, jossa meni aikaa kun kävelimme jokaisen hyllyvälin läpi. Olin ottanut kotoa mukaan Lidlin kestokassin, jotta meidän ei tarvitse tuhlata kymmenittäin kauppojen muovikasseja. Lidlin kanssi tuli täyteen ostoksistamme ja jouduimme myös turvautumaan muutamaan muovikassiin, sen verran isot ostokset teimme. Meillä oli myös kylmälaukku mukana talolta, jotta saimme kuljetettua juustot ja jogurtit talolle. Kaupassa kiertelyn jälkeen menimme perinteisesti syömään Pizza Companyyn. Veggie pizza oli uudistunut, mutta onneksi se oli yhtä hyvää kuin aiemminkin. Olivia tilasi itselleen medium pizzan, jotta sai loput mukaan talolle evääksi. Samuel söi taas lastenaterian, tai ainakin maistoi, sillä ruoka jäi lähes kokonaan syömättä. 


Veggiepizza juustoreunalla ja Samuelin annos
 Syötyämme lähdimme mopoilemaan takaisin kohti Mae Phimiä. Matka sujui hyvin ja Tomi osasi suunnistaa perille, vaikka kuljimme pikkuteitä. Aivan loppumatkasta Kramin kohdalla päätimme kiertää tietyöalueen, sillä tietä Kramista talolle asfaltoidaan. Tällä matkalla eksyimme muutaman kerran ja kävimme mm. kääntymässä pihalla jossa saimme vihaiset koirat peräämme. Olivia johdatti meidät lopulta perille Tomin kännykän navigaattorin avulla. Matkat sujuivat siis erinomaisesti ja Tescolle on tosi kätevää mennä myös mopolla. 




Täällä vähän eksyimme.
 Talolle saavuttuamme lähdin uimaan Samuelin kanssa. Ilman jo viilennyttyä pari astetta, altaan vesi oli varmasti lämpimämpää kuin ilma. Saimme seuraksi myös Poo pojan, joka saapui altaalle pyörällä, heitti päällysvaatteet pois ja hyppäsi altaaseen alusvaatteillaan. Oli mukava päättää kuuma päivä uimiseen. Nyt minulla on vielä pyykit koneessa ja kun saan ne narulle, niin käyn nukkumaan tai ehkä luen ensin vähän kirjaa. Yhden kirjan olenkin jo saanut päätökseen. 

Iltanäkymä allasalueelta.

Ei kommentteja: