sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Mopolla sotalaivalle

 

Matkalla sotalaivalle ylitetään pitkä silta. 

Aika juoksee eteenpäin kuten aina kun on kiire. Aloitin jo eilen pakkailut täällä vuokratalolla, mutta hommat ovat edelleen pahasti kesken. Tässä pikaisesti tämän päivän kuulumisia ja kuvia. Annen porukat tulivat tänään aamulla käväisemään täällä meidän vuokratalollamme. Pikaisen esittelykierroksen jälkeen pulahdin Annen kanssa uimaan talon omaan altaaseen. Isolla altaalla emme ehtineet käydä ollenkaan. Uimisen jälkeen lähdimme ajelemaan kohti HTMS Prasae sotalaivaa. Olemme käyneet aiemminkin laivalla, eikä se ollut muuttunut yhtään. Laivan lähettyville on tosin tullut kiva kahvila, jonka ison lasiseinämän takaa voi katsella mangroverämeikköä ja apinoita puuhissaan. Me emme kuitenkaan pysähtyneet kahvilaan, vaan jatkoimme matkaa sotalaivan tutkittuamme. 

Näkymät sotalaivalta. Tänään oli vähän sateinen päivä eli juuri sopiva sää mopoiluun. 

Samuel ohjaksissa. 

Sotalaivalla vierailun jälkeen menimme syömään ennestään tuttuun Monghere kahvila-ravintolaan. Edellisellä kerralla ravintolassa käydessämme odotimme, että olisimme nähneet monitoriliskoja ravintolan lammikossa. Nyt kuitenkin tajusin, että liskot asuvat ravintolan ulkopuolella olevassa lammessa ja näimmekin siellä useita isoja liskoja. Niiden touhuja oli mukava seurata. Söimme ravintolassa hyvät ja edulliset ruuat ja jälkkäriksi tilasimme vielä kahvilan puolelta kahvit. Tässä muutamia kuvia ravintolareissustamme. 


Monghere cafe


Leveitä nuudeleita.

Samuelin paistettu riisi. 

Jälleen kerran pad thai. 

Paistettuja pähkinöitä. 

Corn nugetteja



Mongheren jälkeen mopoilimme Kramiin Pattana kauppaan, josta löysimme vihdoin Satay -kastikeaineksia kotiin vietäväksi. Käväisimme myös tankkaamassa mopon ja sen jälkeen olikin jo kiire talolle, koska minulla oli varattuna aika läheiseen hoitolaan kynsihoitoon ja Olivialla hierontaan. Kynsien laitto oli taas tarkkaa ja huolellista työtä. Manikyyrin ja geelilakkauksen hinta oli sama kuin aiemmin ottamani pedikyyrin ja geelilakkauksen eli 300thb (noin 8e). Hintaan sisältyy myös vesipullo sekä teetä ja keksejä. Aikaa kynsihoitoon meni taas yli tunti, joten aika pienellä palkalla täällä töitä tehdään. Olen todella tyytyväinen työn jälkeen. 

Hoitolan kukka-asetelma.


Teetä kynsihoidon jälkeen. 


Hoitolasta mopoilimme suoraan keskustan Tequila ravintolaan syömään. Annen porukka olikin jo siellä, kun ehdimme paikalle. Tilasimme pöydän täyteen herkkuja ja söimme kaikessa rauhassa. Syömisen jälkeen mopoilimme vielä 7elevenin kautta talolle. Nyt kello on jo ihan liian paljon ja osa tavaroista on edelleen pakkaamatta. Meillä on aamulla aikainen herätys Bangkokiin lähdön takia, joten lisää lomakuulumisia myöhemmin paremmalla ajalla. 

Ei kommentteja: