maanantai 11. kesäkuuta 2018

Aurinkoinen uima-allaspäivä



Tänään meillä oli täysin tavallinen lomapäivä, sanotaan vaikka välipäivä, sillä emme tehneet juuri mitään muuta kuin lomailimme. Aamupäivän vietimme uima-altaalla ja sen jälkeen luin kirjaa terassilla samalla kun pyykit pyörivät pesukoneessa. Olimme uimassa useita tunteja ja iho pääsi taas kärähtämään, koska tajusin vasta liian myöhään laittaa uimapaidan päälle. Samuelinkin käsivarret ja olkapäät saivat vähän liikaa aurinkoa, huomenna hänelläkin saa olla koko päivän uimapaita päällä. 

Nämä tällaiset välipäivät ovat ihania lomallakin. Mietin juuri tätä talon vuokrausasiaa kun Samuel sanoi, että tämä vuokratalomme tuntuu ihan kodilta. Talossa on kaikki samat mukavuudet ja tilaa yhtä paljon kuin kotona, mutta täällä ei kenenkään tarvitse tehdä mitään. Ei tarvi miettiä ikkunoiden pesua, remonttihommia, kaappien järjestämistä tai muita siivoushommia. Ruokiakaan emme ala itse kokkailemaan lomalla. Täällä saa vaan olla ja nauttia. Toki ne kotihommat eivät katoa mihinkään meidän loman aikana, vaan yläkerran remontti ja kaikki siivoukset odottavat siellä, mutta nyt me nautimme siitä, että voimme vaan olla tekemättä yhtään mitään. 

Perinteinen terassiaamiaiseni. Tärkeintä siinä on kookosjogurtti ja honey star murot.

ja näitä kukkia ihailen kun syön aamiaista terassilla. 

Samuel aamu-uinnilla joka muuttui myös päiväuinniksi. 
Saatuani pyykit narulle kuivumaan lähdimme syömään Mae Phimin keskustaan. Kävimme katsomassa paria suomalaistenkin suosimaa ravintolaa olisiko ne auki, mutta molemmat olivat kiinni näin sesongin ulkopuolella. Päädyimme menemään taas Tequilaan. Ruoka ja palvelu oli hyvää, joten hyvä valinta sekin. Syömisen jälkeen kävimme kävelemässä rantakatua pitkin rannan päähän ja teimme rantakojusta ostoksia. Olen ihastunut palmu- ja tropiikkikuoseihin lomavaatteissa ja löysimme myös Tomille pari palmukuvioista paitaa 150thb:n hintaan. Olivia osti itselleen hihattoman norsupaidan 100thb:n hinnalla. 

Mae Phimin ranta Tequila ravintolan kohdalla. 

Rantaan ajautuneessa öljykanisterissa oli kiinnittyneenä eläviä simpukoita. 

Olivian watermelonshake 

Tomin pad thai

ja minun massaman curry

Tästä kaupasta teimme ostoksia rantakadulla

yksinäinen vene



Punaiset liput varoittivat uimareita

Tomin uusi paita

 Ennen paluuta vuokratalollemme kävimme vielä "romukaupassa" ja Kramissa eräässä vähän isommassa kaupassa katsastamassa tarjontaa ja mukaankin tarttui jotain pientä ja tarpeellista. Talolle saavuttuamme lähdin kovaa vauhtia uima-altaaseen viilentelemään palanutta ihoani Samuelin kanssa. Mittasin altaan veden lämmön päivällä ja se oli 29 astetta, illalla se oli 30 astetta joten kerrankin toivoin salaa, että vesi olisi vähän viileämpää. Pallottelimme ja uimme aika pitkään Samuelin kanssa ja valelin itseni vielä illan päätteksi jääkaappikylmällä aloevera geelillä, joten eiköhän tämä punoitus tästä laske melko pikaisesti kuten ennenkin... 

Palasimme taas talolle iltahämärissä

Villa Anniinan viihtyisä ja tilava sala eli katettu ulkoterassi

Ei kommentteja: