sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Rantapäivä Coca-Cola beachillä


Sovimme jo eilen toissakesäisten Mae Phimin naapureiden kanssa, että tapaamme tänään rantaleikkien merkeissä Coca-Cola beachillä. Me saimme itsemme ihmeen aikaisin liikenteeseen ja mopoilimme jo kello 11.00 rannan suuntaan. Sitä ennen olimme tietenkin ehtineet jo käydä uimassa altaalla. Olimme rannalla noin viisi tuntia. Aika meni nopeasti matkakokemuksia ja -suunnitelmia vaihtaen, syöden, juoden ja uiden. Mitään sen kummempaa emme tehneet, kunhan vain olimme ja nautimme lomasta. 

Rannalla oli rauhallista kuten kesäisin yleensä onkin. 


 Tämä sesongin ulkopuolinen rauha täällä muutenkin rauhallisessa Mae Phimissä sopii meille paremmin kuin hyvin. Olemmekin päättäneet, että emme edes halua tulla tänne talvisesonkina, sillä haluamme pitää tämän paikan ajatuksissamme juuri tällaisena idyllisenä paratiisina, jollainen Mae Phim on kesäisin. On tosi kiva kun saa tavata täällä samalla tavalla Thaimaahan ja Mae Phimiin hurahtaneita ihmisiä, joilla ajatusmaailmat kohtaavat näiden lomasuunnitelmien suhteen. Eivätkä he edes ihmettele miksi joka ikinen loma on vietettävä ulkomailla ja kaikista mieluiten juuri Thaimaassa tai muualla Aasiassa. Sovimme tapaavamme vielä ylihuomenna uudelleen ennen kuin me lähdemme jatkamaan matkaa, joten keskustelu aiheesta jatkuu...


Aalloissa oli kiva leikkiä.

Tomi ja Samuel vauhdissa...

ja meidän taiteilijakin on vauhdissa...
Ei ole ruuhkaa.

Näkymät Mae Phimin suuntaan.

ja näkymät Ban Phen suuntaan. 

Täydellinen rauha.

Ilmakin oli aika täydellinen.

Välipalaksi Thaimaan herkkuja, tahmeaa riisiä ja mangoa

Mango roti ja jäätelöä
Mango frappe

Samuelin mustekalarenkaat.
Vauhtia riitti...

ja rannalla oli tietysti kaikenlaisia aarteita.

Olimme aika uupuneita rantapäivän jälkeen, mutta heti talolle tultuamme menimme vielä uimaan. Rannan jälkeen on kiva päästä suihkuun huuhtomaan rannan hiekat kunnolla pois ja sen jälkeen pulahtaa vielä uima-altaaseen. Rantapäivän jälkeen altaan vesi tuntui erittäin lämpöiseltä. En hakenut mittariani, mutta veikkaisin lämpötilaksi 32 astetta. Suuri pelkoni on aina ennen reissua se, että uima-altaan vesi on viileää, mutta onneksi lämpötilat ovat olleet tälläkin reissulla kohdallaan eikä altaassa palele, vaikka siellä olisi pidemmänkin aikaa. Uimisen jälkeen lepäilimme hetken ja illan hämärtyessä menimme alueen ravintolaan syömään. Ruuat ja palvelu oli oli taas ensiluokkaista kuten täällä Mae Phimissä ja Thaimaassa yleensä aina onkin. Nyt olen saanut pyykit ripustettua kuivumaan ja on taas aika käydä nukkumaan. Olipa jälleen kiva lomapäivä. 

Bali residencen kaunis allasalue

Bali residencen ravintolan kevätkääryleet.

Ei kommentteja: