maanantai 18. kesäkuuta 2018

Lomailua ja mopoilua

Tällä Bali residencen alueella on toinen toistaan upeampia kukkia.
Meillä ei ollut täksi päiväksi mitään erikoisia suunnitelmia, joten annoimme ajan vaan kulua ja teimme sitä mitä huvitti. Aamun uintien jälkeen Tomi starttasi mopon ja lähdimme ajelemaan kohti Wasana fishing parkia. Olimme lukeneet netistä, että siellä olisi mahdollista kalastaa ja sen jälkeen valmistuttaa kalasta ateria alueen ravintolassa. Mentyämme paikan päälle emme kuitenkaan nähneet mitään kalastusmahdollisuuksia, mutta siellä oli iso ravintola joka näytti olevan myös melko suosittu asiakkaiden määrästä päätelleen. Kiertelimme hetken ja katselimme paikkoja. Lapset olivat pettyneitä kun eivät päässeet kalaan, mutta lupasin että menemme sitten Suomessa mökille ja siellä on sitten mahdollisuus kalastaa niin paljon kuin haluavat. 

Jälleen kerran kuva Bali residencen viihtyisästä allasalueesta. 

Kalastuspuiston alueella oli pieniä kelluvia lauttoja, johon tarjoiltiin ruuat. 


Ravintola ulkoapäin. 

Henkien taloja löytyy ihan joka paikasta ja hengethän juo punaista fantaa. 

Kalastuspuiston sisäänkäynnin lähellä oli kiva kanto

ja upean värinen rakennus. 

kalastuspuiston aluetta.
  Kalastuspuiston jälkeen lähdimme mopoilemaan kohti Mae Phimin minigolf rataa. Emme löytäneet paikkaa aiemmalla reissullamme ja olimme nyt tutkineet radan sijainnin kartasta ja tajusimme, että olimme varmasti viimeksikin ajaneet paikan ohi sitä huomaamatta. No tällä kertaa ajoimme taas hieman harhaan, sillä emme käyttäneet googlemapsia kalastuspuistosta lähtiessämme ja mopoilimme sotalaivalle. Heitimme siellä pienen lenkin ja ajoimme googlemapsin avulla takaisin Mae Phimiin. Reittimme kulki taas kalastajakylän läpi ja se on kyllä kiva ja idyllinen paikka. Tällä kertaa ajoimme suoraan minigolf radalle, siellähän se sijaitsi Centara hotellin vieressä. Emme kuitenkaan päässeet pelaamaan, sillä radalla oli juuri jotain kunnostustöitä ja taas lapset olivat vähän pettyneitä.

H.T.M.S Prasae

Näkymät merelle, vesi oli vähän vähissä rannalla. 

Löytyihän se minigolf paikka. 

Lasten pettymys vaihtui iloon, kun mietimme minne menisimme syömään. Molemmat halusivat mennä taas Mee D. ravintolaan rapufarmille. Tomi oli katsonut netistä videon, jossa ravintolan asiakkaat olivat pitäneet jalkojaan pöydän alla kalojen syötävänä fish span tapaan. Tomi ja lapset halusivat kokeilla tätä, mutta minä en uskaltanut laittaa jalkojani kalojen syötäväksi. Tilasimme tällä kertaa reilusti ruoka-annoksia. Ravintolan ruokalista on suuntaa antava, sillä pyytämällä saa muitakin annoksia kuin mitä listalla lukee. Listan hinnatkaan ei pidä paikkaansa, vaan ruoka on huomattavasti halvempaa mitä listahinnoissa on mainittu. Mietimme olisiko listan hinnat jotain ryhmähintoja joidenkin annosten osalta. Meidän viisi ruoka-annosta juomineen maksoi taas vain 500thb. Ravintolassa on yksi tarjoilija, joka puhuu hyvin englantia joten asiointi on sujuvaa. Olimme melko pitkään ravintolassa. Lapset ruokkivat pöydän alla uivia kaloja jalkojensa lisäksi ruuantähteillä ja kivaa oli. 

Kätevää. Samalla kun syö ruokaa, voi ruokkia kaloja omilla jaloilla.

Paistettua riisiä katkaravuilla. 

Pad Thai.

Näytimme kännykästä kuvan ruuasta, jota Samuel söi edellisellä kerralla ja tilasimme samaa ruokaa myös tällä kertaa. 

Hyvin maistui ruuat tyhjistä astioista päätelleen. Tilasimme myös kesken ruokailun lisää ruokia ja juomia. 

Tosi viihtyisä ja kiva paikka. 

Kalat Tomin jalkojen kimpussa. 

Meidän menopeli
Ruokailun jälkeen mopoilimme Kramin suurehkoon sekatavara/ruokakauppaan ja sieltä vielä 7elevenin kautta vuokratalollemme. Talolla laitoimme ostokset paikoilleen ja lähdimme vielä iltauinnille. Ehdimme altaalle juuri ennen pimeän tuloa ja lähdimme pois uimasta kuun ja tähtien loistaessa taivaalla. Enää huominen päivä jäljellä täällä Mae Phimissä tällä kertaa. Olen hieman huolissani katsellut Malediivien säätietoja, kun siellä näyttäisi ilmat muuttuvan sateisemmiksi ja pilvisiksi juuri kun menemme sinne ensi torstaina. No sille ei voi mitään, joten turha murehtia sitä etukäteen. Tilasimme tänään kuljetuksen Don Muangin lentoasemalle ylihuomiseksi, joten kyytiasiatkin ovat kunnossa. Meillä on kuitenkin vielä huominen koko päivä aikaa rentoutua ja pakkailla tavaroitamme ja vieraitakin odottelemme aamupäivällä, joten kivaa on onneksi tiedossa huomiselle viimeiselle päivällemme täällä ihanassa Mae Phimissä. 

Allasalue juuri ennen auringonlaskua. 

Allasalue auringonlaskun aikaan. 

Ei kommentteja: