sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Coca Cola beach

Aamumme alkoi tänään jo kello 7.00 kun Samuel herätti minut. Unet jäi aika lyhyiksi, mutta turhaahan lomaa on tuhlata nukkumiseen... Minun syödessä aamiaista, Samuel teki taas "kouluhommia".

Tänään ohjelmassa oli jälleen rantapäivä. Ilma oli aurinkoinen ja kuuma kuten muinakin päivinä on ollut, tuulta oli vähän aiempaa enemmän. Rannalla oli tänään kaksi suomalaisperhettä lisäksemme sekä jonkin verran muutakin porukkaa. Ruuhkasta on silti turha puhuakaan. Kivaa oli, kuvat puhukoot puolestaan...




Tänään lepäsin hetken rantatuolissa...
Ja näitä ihania ruokia, sticky rice and mango...


Banana colada



Anne tarjosi minulle Mojiton.
 Rannalla oleskelun jälkeen ajoimme mopoillamme läheiselle temppelikukkulalle. Ensin vähän vastustin sinne menoa koska hiukset takussa, märissä uikkareissa ja rantamekossa ei ehkä olisi ollut kovin soveliasta mennä alueelle. Onneksi kassissa oli saronki, jonka sai hartioiden peitoksi. Annella ei tosin ollut mukana kenkiä, joten hän jäi kukkulan alle mopolle odottelemaan kun me muut kiipesimme kovassa helteessä huipulle.


Temppelikäynnin jälkeen ajoimme suoraan taloille ja menimme heti uimaan suihkun kautta. Miten ihana oli uida altaassa meren jälkeen, vaikka virkistäväksi allasvettäkään ei voi sanoa lämpötilan takia. Samuel sai hetkeksi naapurin pojat leikkikaveriksi ennen kuin lähdimme keskustaan syömään Bali pizzeriaan. Minä söin jälleen kerran pad thain ja se oli ihan hyvä valinta...


Olivian watermelonshake

Syötyämme käväisimme pikaisesti 7elevanissä ja ajelimme takaisin taloillemme. Samuel kävi vielä uimassa mummon ja vaarin talolla ennen nukkumaan menoa. Siinähän se yksi lomapäivä taas hujahti, rennosti lomaillen. Huomenna meillä on retkipäivä!

Ei kommentteja: