maanantai 13. kesäkuuta 2016

Suphattraland ja hellettä

Tämä aamu alkoi helteisissä merkeissä, sillä koko Mae Phissä oli ennalta ilmoitettu sähkökatkos kello 8-16. Meihin se vaikutti siten, että aamukahvit jäi juomatta ja mikä pahinta niin ilmastointi ei toiminut. Tänäänkin ilman lämpötila oli useamman asteen yli kolmenkymmenen, joten pieni vilvoittelu ilmastoidussa sisätilassa olisi tehnyt hyvää. No eipä tuollainen meidän lomaa silti mitenkään pilannut. Menimme aamulla uimaan isolle altaalle, missä olikin tänään pienoinen väentungos. Altaalla oli lisäksemme muutaman hengen porukka Norjasta? sekä isompi ryhmä venäläisiä aikuisia ja lapsia. Hyvin me silti mahduimme mukaan. 

Uimisen jälkeen suunnittelimme menevämme Poppies leipomoon aamukahville, mutta vasta siellä meille valkeni että sähkökatkos koskee muutakin kuin Seabreeze aluetta eikä kahvilat tai ravintolat olleet auki. Jatkoimme matkaa 7elevenille, jossa homma näkyi toimivan kuten muulloinkin. Olivia sai lämmintä pizzaa ja me kahvia. Ruuat nautimme kaupan edessä penkillä...


Olivia ajelee itsenäisesti Sea breezen alueella skootterilla
 Kello 13.00 lähdimme päiväretkelle kohti Suphattralandia, jossa kävimme myös viime kesänä. Tässä muutamia kuvia paikasta.



Ennen hedelmäviljelmille lähtöä saimme tervetulodrinkit.

Matkan varrella kuski haki meille puusta rambutaneja

Hedelmäbuffetin valikoima oli pienempi kuin viime kesänä. Mangot olivat taivaallisen hyviä...
Durianiakin tuli taas maisteltua ja se oli ihmeen hyvää...

Olivia löytää aina tuuletuspaikat
Matkan varrella oli taas som tamia tarjolla.
Hyvä ja tulista

 Suphattralandin jälkeen kuskimme vei meidät Rayongin Tesco Lotukseen. Siellä suuntasimme suoraan Swensensiin jätskeille ja sen jälkeen ostoksille kauppaan. Ostosten jälkeen tilasimme Pizza Companysta takeaway pizzat mukaan talollemme. Takaisin taloille palasimme vasta seitsemän jälkeen. Siinähän tämä päivä sitten olikin.

Minun annokseni, sama kuin Pattayalla
Veran annos, tämä pitää itsekin vielä testata reissun aikana

Ei kommentteja: