maanantai 20. kesäkuuta 2016

Viimeinen ilta Mae Phimissä

Tänään aamulla meillä oli suunnitelmat vielä vähän epäselvät. Annen porukasta osa harkitsi Koh Sametille menoa, mutta meitä sinne meno ei kiinnostanut sillä olemme käyneet siellä kahdesti ja Coca-cola beach oli mielestämme meille parempi vaihtoehto. Päädyimmekin sitten lähtemään sinne ja myös vaari, Anne, Mikko ja Joni ilmestyivät rannalle meidän jälkeemme. Ilma oli aamun pilvisyydestä huolimatta mitä mainioin. Rantaan mennessä meri oli tyyni ja vesi oli matalalla. Päivän mittaan vesi nousi ja aallotkin suurenivat. Vesi oli erittäin lämmintä ja vietimmekin pitkän aikaa meressä uiden. Tässä taas kuvia ihanan rauhalliselta ja kauniilta Coca-Cola beachilta. 




Rannalla tapasimme rapuja
rantaan ajautuneita meduusoja
erilaisia kuolleita kaloja
ja lisää meduusoja
Kävelimme rannan Mae Phimin puoleiseen päätyyn ja tutkimme matkalla rannan aarteita kuten simpukankuoria

Coca-Cola beachilla on suihkut
 Rannan ravintolasta saa hyvää ja edullista ruokaa. Tänään meidän ruuat ja juomat maksoivat euroissa vähän vajaa 12 euroa. Sillä rahalla saimme mangoshaken, soodaveden, vesipullon, limsapullon, tahmeaa riisiä ja mangoa, vohveleita ja jäätelöä, paistettua riisiä kanalla sekä ranskalaisia perunoita.







Rantareissun jälkeen mopoilimme talollemme, käväisimme vielä pihasuihkussa ja pulahdimme omaan raikkaaseen uima-altaaseen. Lepäilimme hetken ja joimme päiväkahvit ennen kuin lähdimme mopoilemaan. Tarkoituksemme oli mennä rojukauppaan ostamaan Veran eilen ostamaa kestohuulipunaa, mutta Vera olikin ostanut kaupasta koko varaston. Palasimme sitten tyhjin käsin talolle. 

Moporeitin varrella oli paljon vesipuhveleita uimassa sekä tiellä tallustamassa
Taloille saavuttuamme lähdimmekin saman tien syömään Buffalo Bill ja Avatara condon takana olevaan Kitchen ravintolaan. Olisimme menneet sinne aiemminkin, mutta ravintola on ollut kiinni. Paikka ei ole ulkoapäin mitenkään viihtyisä, mutta ravintolassa on kuitenkin kunnon puutuolit ja hyvä palvelu. Ruoka oli hyvää ja erittäin edullista. Tässä taas luettelo mitä saimme reilulla 20 eurolla; kevätkääryleitä, sipulirenkaita, kanaa hapanimeläkastikkeessa ja riisiä, kaksi kertaa pad thai katkaravuilla, porsaanleike ranskalaisilla (vaarille), kaksi olutta, wine cooler, soodavesi, vesipullo ja kaksi limsaa.


Pad thai katkaravuilla 60thb/annos

Syötyämme mopoilimme keskustan kauppaan ostamaan jäätelökakkua viimeisen yhteisen iltamme kunniaksi. Anne, Mikko, Vera, Jesse ja Joni lähtevät huomenna Bangkokiin ja sieltä parin päivän kuluttua kotiin. Herkuttelimme kakkua terassillamme ukkosen välkkyessä ja jyrähdellessä taivaalla. Jotenkin on nyt sellainen olo, että tämä toinen Mae Phimin vierailumme ei jää viimeiseksi. Koko meidän porukkamme on tykännyt paikasta ja kyllähän tämä ihan huippupaikka onkin ainakin meidän tarpeisiimme. Me jatkamme huomenna matkaa mopoillen kymmenen kilometrin päähän Rim Paen rannalle Novotel hotelliin. Siitä sitten lisää huomenissa. Nyt on ryhdyttävä vielä pakkauspuuhiin...


Ei kommentteja: