keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Uimassa ja mopoillen Ban Phessä

Tänään oli odotettu aamu kun pääsimme valmiiseen aamiaispöytään. Aamiaiselle kävellessämme mieleeni tuli ajatus, että tarjolla ei ehkä olisikaan buffetaamiaista, koska hotellilla on niin vähän asiakkaita. Pelko oli onneksi turha ja tarjolla oli kaikki tarvittavat herkut. Ruokia ei tarvinnut juurikaan jonotella, sillä ravintolassa oli lisäksemme vain yksi perhe. Olemme nähneet täällä hotellilla lisäksemme vain kaksi lapsiperhettä, ja heistä molemmat näyttäisi olevan adoptioperheitä. Toinen perhe on luultavasti hakumatkalla ja toinen lomamatkalla lapsen syntymämaassa. Samuel yllätti meidät aamiaisella ja söi nakin, makaronia, hedelmäsalaattia ja joi ison lasillisen mehua. Olivialle maistui perinteisesti nakit ja munakas. Aamisravintola oli erittäin viihtyisä...

Täälläkin hotellissa hunaja tarjoillaan tuoreena
Sisältä löytyi kylmät ruuat
ja ulkoa lämpimät ruuat...
Koska tänään oli kuuma ja aurinkoinen aamu, lähdimme lähes välittömästi aamiaisen jälkeen uima-altaille. Siellä vierähtikin taas muutama tunti. Altailla ei näkynyt kuin silloin tällöin joku muu ihminen, muuten saimme uida rauhassa omineen. Välillä tilasimme syömistä ja juomista, Samuel osti itselleen vesipyssyn ja leikki sillä, kävimme myös meressä uimassa jne. Ihanaa lomailua!

Emme käyneet tänään ollenkaan uimassa ylemmillä altailla
Samuel ja Olivia pelasivat pingistä, Tomi toimi pallopoikana
Vaari lepäilee altaassa
Kävimme merelläkin uimassa, taustalla Koh Talu
Näitä hienoja palmuja tuli katseltua altaassa lepäillen
Tilaa riittää uida
Lastenallas
Happy hour juomia
Lapset syöttivät puutarhan kaloja

Välipala pizza
Välipala moctail, sisälsi ainakin kookosta
Altaalla oleilun jälkeen lähdimme Olivian, Tomin ja vaarin kanssa pikaisesti Ban Phehen, että ehtisimme heittää reissun ennen pimeää. Mopomatka hotellilta Ban Phehen kesti vajaan puoli tuntia.

Matkalla on pitkä rantatie

Löysimme (valitettavasti) karkkikaupan, jota etsimme jo viime viikolla huonolla menestyksellä. Mukaan lähti iso säkillinen herkkuja kotiin vietäväksi.
Löysimme myös etsimämme puutarhakoristeliikkeen.
sekä valtavan sekatavarakaupan, josta ostimme pientä sälää esim. etsimiäni kestohuulipunia 20thb:n hintaan

Ban Phe supermarket
vierailimme myös rannan ostospaikoilla, Olivia sai ilmaiseksi hienon simupukkakoristeen.
Ajelimme melko hitaasti takaisin hotellillemme ja pysähdyimme muutaman kerran matkalla. Kävimme yksillä markkinoille, vaikka matkalla olisi ollut useampiakin markkinapaikkoja. Käväisimme myös bensa-asemalla tankkaamassa mopon.

Koh Samet
Tämän kojun huomasin jo kaukaa, tahmeaa riisiä ja mangoa
Ostimme myös vaarille banaaneja
Kyllä oli hyvää... Hinta 20thb
Tässä sitten osa reissun ostoksista eli jotain pientä löytyi...
Ban Phen reissun jälkeen lähdimme heti syömään. Menimme hotellin rannan vieressä olevaan Polin ravintolaan. Meno ravintolaan oli aika kaoottinen, koska ravintolan pitäjillä oli ravintolassa koiranpentu, joka hyppi ja näytti Olivian ja Samuelin jakoja vastaan ja molemmat oli kauhuissaan. Onneksi pentu haettiin pois ja tilanne rauhoittui. Ravintolaan oli katettu pitkä pöytä valmiiksi ja sinne tulikin iso kiinalaisryhmä syömään. Olisikohan heitä haitannut jos olisimme kertoneet, että kissa käveli juuri ennen heidän tuloa pöydällä ja söi heille valmiiksi katettuja ruokia? Isosta ryhmästä huolimatta me saimme ruokamme kohtuullisen odottelun jälkeen ja ruoka oli hyvää ja edullista. Lasku oli alle 10 euroa sisältäen neljä ruokaa ja viisi juomaa...

Pad thai (jälleen kerran) katkaravuilla
Polin ravintola
Ruokailun jälkeen palasimme hotellille ja ihmettelimme matkalla taas kaikenlaisia eläimiä. Tässä yksi niistä. Ei näyttänyt ihan tavalliselta gekolta, olisiko Tokkee gekko?


Ei kommentteja: