perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kotona ollaan


Nukuin viime yönä todella huonosti. Menin suihkuun jo viiden aikaan koska en jaksanut enää pyöriä sängyssä. Herätin lapset ja Tomin puoli kuuden aikaan ja menimme loungeen aamiaiselle. Aamiainen oli melko pelkistetty, mutta oikein riittävä. Aamiaisen jälkeen menimme hotellin shuttlebussilla lentoasemalle ja jätimme laukut menemään ruumaan. Maastapoistumismuodollisuudet sujuivat nopeasti, samoin lento vaikka lensimme vanhalla "Ranskan raadolla". Viihdejärjestelmät eivät toimineet ja sain Sampan kanssa lainaan tabletit. Niissä ei ollut kuin osa viihdejärjestelmän elokuvista. Koneessa ei ollut myöskään sähköpistokkeita joten lasten dvd-soittimien lataus ei onnistunut. Matkalla oli tavallista enemmän turbulenssia. Alkumatkasta kone ravisti kovasti ja ihmiset kiljahtelivat. Stuerttikin konttasi käytävällä viinipullot kainalossa kohti istumapaikkaa. Samuelia nauratti, mutta Olivia vähän säikkyi tilannetta. Kahvitarjoilu peruttiin turvallisuussyistä. Muuten lento sujui normaaliin tapaan syöden, juoden ja oleskellen.

Koneemme joutui vähän heittämään lenkkiä Helsingin yllä koska ilmatila oli ruuhkainen, mutta olimme lähes aikataulussa Helsingissä. Vaari haki meidät kotiin. Kotona huomasin että yksi meidän matkalaukuista oli avattu matkan varrella. Laukku oli sama joka tuli hihnalle muiden jälkeen. Kun avasin laukun, huomasin mikä siellä oli kiinnittänyt mielenkiinnon. Laukussa oli kaksi Samuelin pientä lelupyssyä. Hyvä että tullissa ollaan tarkkana.

Kotona mummo oli meitä vastassa ja meillä oli kahvit odottamassa ja kaapit täynnä ruokaa. Voiko parempaa kotiin tuloa olla ihanan reissun jälkeen? Ei minun mielestäni. Lapset olivat innoissaan kun tulimme kotiin. Etenkin Samuel riemuitsi. Matka onnistui niin hyvin että ei se Thaimaan kuume ainakaan vähentynyt, päinvastoin. Ennen uuden reissun suunnittelua aion kyllä purkaa laukut ja nukkua!

Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja: